torsdag 7. februar 2008



Bloggevenner, heija!=)


Kan starte med å beklage. Dagens blogg kommer litt på overtid. Desverre har brenning av en nynorsordliste og ombygging av en strømmstol tatt litt tid. Men kan nå med glede melde at ivar assen smiler i graven. Nynorsarven er endelig sikret. Det skal hvertfal ikke stå på mitt ettermæle.




Så til ukens problemstilling : sammenlign disse tre bloggene: På Hjortefot (årets VG-blogg) -petter solbergs racing blogg ( enda en vg blogg ) og moah`s personelige favoritt blogg

Vi starter friskt med bloggen " på hjortefot". Utenpå en fin og ryddig blogg. Ja den kan til å med virke interesang. (..) Helt til du beggynner å lese. Da går det fort opp for deg at Kristan ( blogger av hjortefot red. am.) er en noldus. En Noldus som prøver å dra deg gjennom side på side med historier om han elger med dyrene. Alt i et tappert forsøk på å framstå som enn mannemann. Vel Kristian du er ikke barsk bare fordi du har kropshygene som en tysk sleggekaster fra sovjet. Du er heller ikke barsk fordi beviser deg like ondskapsful som stalin. Nei Kristian virkelige menn trenger ikke likvidere forsvarsløse dyr. Hvertfal ikke bare for å bevise at de har et par hårstrå på pungen. De som derimot er ORTELIGE MENN er de som ikke går inn i stille gråt og krampetrekninger når de leser ditt tragiske forsøk på en blogg. Når VG i tilliegg har kåret han til "årets vg blogg!" kjenner jeg både selvmordstanker og depresjoner komme sigende...

Nå skulle jeg gjerne gått inn på petters solberg blogg. Desverre har jeg ikke mage til dette da jeg allerede har sett petters forsøk på å komunisere ... - (se diverse eng. intervuer world wide) Ikke noe en nordmann kan være mye stolt av. ... Siste bloggen trenger heller trenger noen ytterligere komentar da den taler for seg selv.

Så tilsutt. : dere som er skuffet over at den egentlige diskusjonen våres. (Ivar aasen stilling som judas ) faller bort.

Cry me a river!

Heija!

1 kommentar:

Ingunn sa...

Festlig :D men dette er ikke ordentlig svar på oppgaven (pekefinger). Dessuten må du svare på denne ukens oppgave også, om du vil ha bloggen din vurdert :)